Hoofdpagina / ItaliŽ / Vakantiehuizen / Op De Boerderij

 

  

VAKANTIEWONING MIRALDUOLO (Gelegen in Torgiano in UmbriŽ, Trentino Zuid Tirol)

Antwoorden aan: (Via onderstaand formulier)


In het vlakke dal van Torgiano staat vakantieboerderij Miralduolo.

In de grote en goed onderhouden tuin treft u gemeenschappelijk zwembad (geopend van begin mei tot eind september).

Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht op het historische Perugia. Het argiturismo maakt deel uit van een 130 hectare grote boerderij, waar de familie Giorgi zich al generaties lang bezighoudt met het telen van granen, suikerbieten en de productie van olijfolie. De boerderij, gebouwd in 1800, is verbouwd tot 8 comfortabele appartementen, elk met een eigen ingang en terras.

Een heerlijke ontspannen dag kunt u doorbrengen in de gemeenschappelijke tuin, met zwembad, tafeltennis en tafelvoetbal.

Of u gaat vissen in de rivier Tevere of in de nabij gelegen visvijver. Regelmatig organiseert Alinda, de eigenaresse, een gezellige avond met pizzaís en goede lokale wijn. De boerderij ligt op een strategische positie om de mooiste kunststeden zoals Assisi, Spoleto, Gubbio, of Todi te bezoeken. Ook Toscane is vlakbij, waardoor een bezoek aan Florence (140 km) of Siena (100 km) ook tot de mogelijkheid behoort.

Argiturismo Miralduolo is een ideale locatie voor zowel gezinnen als stellen die willen genieten van ontspannen tijd op een gezellige en rustige locatie. U wordt begroet door de geuren van het platteland en de gastvrijheid van de eigenaren die er voor zullen zorgen dat u zich thuis voelt en u zullen laten verlangen om terug te keren.

Terug naar de Hoofdpagina

Deze accommodatie werd reeds 14523 maal bekeken.


Meer foto's en informatie over beschikbaarheid via invul formulier.: 
 
Uw email adres: *
Bericht: *
Bijgevoegde foto:
Volgende types van bijlagen worden niet ondersteunt: exe, com, bat, vbs, js, jar, scr, pif
Maximum afmetingen van de foto :: 200KB
Code de sťcuritť: *
Recopiez le code de la case ci-dessus dans la case vide ci-dessous
 

Op De Boerderij

 
Titel
Donderdag 20 Februari 2014
VAKANTIEWONING MIRALDUOLO (Gelegen in Torgiano in UmbriŽ, Trentino Zuid Tirol) VAKANTIEWONING MIRALDUOLO In het vlakke dal van Torgiano staat vakantieboerderij Miralduolo. ---------------------------------------- In de grote en goed onderhouden tuin treft u gemeenschappelijk zwembad (geopend van begin mei tot eind september). Vanuit de tuin heeft u een prachtig uitzicht op het historische Perugia. He...

 

 

ÔĽŅ